Sklepní 10°
Černá Hora Sklepní se před stáčením nefiltruje a tak nepřichází o kvasinky, které dodávají tomuto pivu nezaměnitelný vzhled, mírně kvasničnou chuť a vůni. Jedná se o pivo zlatožluté barvy s harmonickou chmelovou hořkostí a velmi dobrou pěnivostí. Dobrý říz a hořkost vybízejí k dalšímu napití.
Matouš 11°
Černohorský Matouš je pivo plné chuti s vyšší hořkostí, které vystupuje z řady klasických ležáků svým výrazným chmelovým aroma. Těchto vlastností bylo dosaženo použitím speciální aromatické odrůdy chmele během chmelení na 3 x.
Ležák 12°
Černohorský Ležák se vyrábí z těch nejkvalitnějších surovin podle jedné z nejstarších receptur na Moravě. Vyznačuje se plnou "chlebovitou" chutí a drsnou chmelovou hořkostí, která se po napití plynule vytrácí.
Kvasar 14°
Tento speciál se vyznačuje dobrou pěnivostí, zlatohnědou barvou, dobrým řízem a plnosti, tedy vlastnostmi, které odpovídají charakteru českých středně prokvašených piv. V jeho chuti se snoubí hladká vyrovnaná hořkost s jemnou, mírně nasládlou medovou příchutí.
Cider Black Hill
Cider Black Hill se vyrábí z kvašeného jablečného moštu a proto v jeho chuti i vůni jsou příjemně cítit čerstvá jablka.
Je mírně perlivý, velmi osvěžující a určený primárně ke konzumaci v horkých letních měsících.