Sklepní 10°

Černá Hora Sklepní se před stáčením nefiltruje a tak nepřichází o kvasinky, které dodávají tomuto pivu nezaměnitelný vzhled, mírně kvasničnou chuť a vůni. Jedná se o pivo zlatožluté barvy s harmonickou chmelovou hořkostí a velmi dobrou pěnivostí. Dobrý říz a hořkost vybízejí k dalšímu napití.

Matouš 11°

Černohorský Matouš je pivo plné chuti s vyšší hořkostí, které vystupuje z řady klasických ležáků svým výrazným chmelovým aroma. Těchto vlastností bylo dosaženo použitím speciální aromatické odrůdy chmele během chmelení na 3 x.

Ležák 12°

Černohorský Ležák se vyrábí z těch nejkvalitnějších surovin podle jedné z nejstarších receptur na Moravě. Vyznačuje se plnou "chlebovitou" chutí a drsnou chmelovou hořkostí, která se po napití plynule vytrácí.

Kvasar 14°

Tento speciál se vyznačuje dobrou pěnivostí, zlatohnědou barvou, dobrým řízem a plnosti, tedy vlastnostmi, které odpovídají charakteru českých středně prokvašených piv. V jeho chuti se snoubí hladká vyrovnaná hořkost s jemnou, mírně nasládlou medovou příchutí.

Cider Black Hill

Cider Black Hill se vyrábí z kvašeného jablečného moštu a proto v jeho chuti i vůni jsou příjemně cítit čerstvá jablka.

Je mírně perlivý, velmi osvěžující a určený primárně ke konzumaci v horkých letních měsících.

Pivnice u zámku
Všechna práva vyhrazena 2020
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky